Quinoa-gulerodsfrikadeller

Ingredienser

Til 15 frikadeller

500 gram gulerødder
1½ deciliter ukogt quinoa
1 løg
1 fed hvidløg
1 deciliter havregryn
1 deciliter kikærtemel
2 tsk. stødt spidskommen
2 spsk. finthakket persille
Salt og peber

Tilberedning

Kog quinoaen, følg anvisningerne på pakken.
Skær løg og hvidløg i tern, og sautér dem i 5 minutter på en pande.
Bland dem derefter sammen med den færdigkogte quinoa.
Skræl gulerødderne, og hak dem i en foodprocessor.
Blend quinoa, løg, hvidløg og havregryn sammen med gulerødderne til en fars.
Læg derefter blandingen i en skål, og tilføj spidskommen og persille, og rør godt rundt.
Hvis farsen er for klæg, så tilføj lidt mere havregryn.
Smag til med salt og peber.
Tænd ovnen på 200 grader.
Form farsen til frikadeller, og læg dem på en bageplade.