Tofusalat

Ingredienser til 2 portioner

100 g blandet bladsalat
100 g quinoa
1 agurk
250 g cocktailtomater
En pakke tofu (jeg kan godt lide at bruge røget tofu).
250 g svampe (Jeg har brugt østershatte, shitakesvampe og champignoner).
Rapsolie
Salt og peber
Soyasovs
Hvidløgspulver
Røget paprika

Tilberedning

Kog quinoaen. Når den er færdigkogt, så lad den køle af.

Bag cherry-tomaterne i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter. Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle af.

Skær tofu-blokken i tern, og svampene i skriver

Kom tofu og svampe på en varm pande med rapsolie, og steg dem. Krydr med soyasovs, hvidløgspulver, røget paprika, salt og peber. Tag tofu og svampe af panden, og lad dem køle af.

Kom salaten i en skål, skær eller riv agurkerne, som du vil. Jeg har brugt en julienne-skræller.

Bland den afkølede quinoa, tofu, svampe og cherry-tomater sammen med salaten og agurkestykkerne i skålen.

Jeg har ikke brugt dressing, da jeg kan lide smagen, som den er, men en olie-eddike-dressing vil passe helt fint til.