Schupf-nudler med middelhavstwist

Ingredienser

Da jeg bor i Tyskland, har jeg brugt 400 g schupf-nudler i denne ret, men gnocchi kan også bruges.
2 pakker passata
En håndfuld basilikumblade
2 fed hvidløg
1 gul peberfrugt
1 squash
250 g cherry-tomater
Salt og peber
Italiensk krydderblanding
Olivenolie

Tilberedning

Forvarm ovnen til 200 g

Hak alle grøntsagerne

Sautér hakket basilikum og hvidløg med olivenolie på en stegepande. Tilsæt en pakke passata, og lad det simre i 10 minutter.

Hæld sovsen over i et ovnfast fad. Tilføj den anden pakke passata.

Tilføj derefter grøntsagerne, nudlerne/gnocchi og bønnerne.

Krydr med salt, peber og italienske krydderier, og rør godt rundt

Bag retten i ovnen i 30 minutter.

Server i dyb tallerken, og pyt med basilikumblade