Regnbue-bowl

Ingredienser

1 rødløg
1 orange peberfrugt
2 portobello-svampe
1 dåse majskerner
½ lille rødkål
2 små bundt romaine-salat
150 g halverede cherrytomater
100 g ris (gerne brune)
1 dåse bønner (jeg har brugt borlotti-bønner).

1 spiseskefuld tamari- eller soyasovs
1 lime
2 tsk. fajita-krydderi

1 tsk. olie
1 tsk. eddike
Salt og peber

Olie til stegning

Tilberedning

Start med at koge risen efter pakkens anbefaling.

Skær derefter løg, peberfrugt og portobello-svampene i tern elle skiver.

Hæld de skårede grøntsager i en stor skål sammen med majs, og vend dem med en dressing lavet af tamarisovs, limejuice og fajita-krydderi.

Hæld grøntsagsblandingen over på en pande, og sautér i 10 minutter.

Skær rødkålen i skiver og romainesalaten i strimler. Bland dem derefter i en skål sammen med en olie-eddike-dressing. Del cherry-tomaterne i to.

Hæld salatblandingen i en dyb tallerken eller skål. Fordel grøntsagsblandingen over på salaten, derefter ris, bønner og tomater.