“Bøf”-stroganoff med kartoffelmos

Ingredienser til fire personer

“Bøf-stroganoff
1 stort løg
2 store snack-pebre
250 g. champignoner
En dåse kikærter
En dåse hakkede tomater
2 spsk. soltørrede tomater i olie
300 ml. soyamælk
En spsk. rapsolie
En spsk. paprika
2 laurbærblade
Salt og peber.

Kartoffelmos
1 kg. kartofler
1,5 dl. soyamælk
80g. plantesmør
Salt og peber
Muskatnød

Tilberedning

“Bøf”-stroganoff
Start med at hakke løg og skære snack-pebre og champignonerne i skiver.

Svits dem i olie i en vok, gryde eller stor stegepande. Tilføj derefter hakkede tomater, kikærter, soltørrede tomater, paprika, laurbærblade og soyamælk.

Kom låg på og lad retten simre i 1-1.5 time.
Smag til med salt og peber.

Kartoffelmos
Kog kartoflerne uden salt. Når de er kogt, moses de og derefter tilføjes soyamælk og plantesmør. Smag til med salt, peber og muskatnød