Chili con soja

Ingredienser

1 pakke soja-fars
500 ml vand
1 peberfrugt
1 lille dåse majs
1 dåse kidney-bønner
1 chilipeber
2 fed hvidløg
2 tomater
Tomatpuré
Olie til sautering
Spidskommen
Paprika
Salt og peber

Tilberedning
Lad soja-farsen trække i henhold til pakkens anvisninger.

 Vask peberfrugten, fjern kernerne, og skær den i tern. Sautér peberfrugten i en gryde med varm olie, tilsæt finthakket chilipeber og hvidløg. Tilsæt soja-farsen og vand, og bring det i kog. Lad det simre ved middel varme i ti minutter. 

Tilsæt derefter de afdryppede majs, kidneybønner, tomatpuré og tomater i tern, og lad det hele simre et par minutter mere, tilsæt eventuelt lidt mere væske. Smag til med paprika, salt, peber og lidt spidskommen. 

Server med frisk fuldkornsbaguette, ris eller tortillachips.