Ingredienser
Til fire personer
200 g glasnudler
En pakke røget tofu
15 g ingefær
3 fed hvidløg
1 løg
2 gulerødder
1 porre
2 peberfrugter
Et glas soya-spirer
1,5 l bouillonvand
Salt
Peber
Røget paprika
3 spsk. soyasovs
1 tsk. sesamolie
Chili-flager
Raspolie
Tilberedning
Start med at skære løg og porrer i skiver og ingefær, hvidløg, gulerødder, peberfrugt og tofu i tern.
Sauter ingefær, hvidløg og løg i en stor gryde i et par minutter, og hæld derefter bouillonvandet i. Sæt på middel varme.
Tilføj gulerødder, porre, peberfrugt og soya-spirer i gryden. Læg låg på og lad det simre i 20 minutter på svag varme.
Steg tofu på en pande til stykkerne er gyldenbrune.
Hæld glasnudlerne i gryden og rør godt rundt i fem minutter. Tilføj derefter tofuen og til sidst en marinade lavet at soyasovs, sesamolie og chili-flager.