Grøntsagspaella med limabønner

Ingredienser til fire personer

1 løg
3 gulerødder
2 røde peberfrugter
2 fed hvidløg,
250 g champignon
7-8 oliven uden sten
1 squash
250 g brune ris
240 ml boullion-vand
400 g hakkede tomater
En dåse limabønner
1 tsk gurkemeje
1-2 knivspids karry
1 spsk olivenolie
1 tsk allehåndepulver
3 forårsløg
Persille

Tilberedning

Opvarm olivenolien på en stor pande ved middel varme.
Tilsæt de enkelte ingredienser til panden trin for trin:
Først løget og gulerødder, steg kort, tilsæt derefter peberfrugt og sauter kort.

Tilsæt derefter ris, champignon, squash og hvidløg. Bland det hele godt.

Tilsæt bønnerne, krydderier og oliven. Tilsæt herefter tomaterne og ca. 120 ml boullion-vand.

Paellaen røres konstant, mens den koger ved middel varme i ca. 20-25 minutter.
Tilsæt eventuelt lidt mere vand til gryden, indtil risene
er kogte. Kort før risene er færdigkogte røres forårsløgene i.
 
Når risene er møre nok, tages panden af ​​varmen. Lad retten hvile et par minutter. Pynt med persille.