Kikærte-pandekager med fyld

Ingredienser

Til pandekagedej
200 g kikærtemel
20 g gærflager
300 ml vand
1 tsk. røget paprika
1 tsk. hvidløgspulver
Salt og peber

Til fyld
50 g frossen spinat
250 g champignoner
50 g soltørrede tomater
100 g quinoa
1 peberfrugt
3 forårsløg
Soyasovs

Hjemmelavet dressing
50 g soya-yoghurt
10 g tomatpuré
1 tsk. citronsaft
½ tsk. røget paprika
1 tsk. hvidløgspulver
Salt og peber

Plantebaseret fedtstof

Tilberedning

Start med at skære champignonerne i skiver, peberfrugterne i stænger og forårsløgene i skiver

Kog quinoaen efter pakkens anvisninger.

Sauter champignonerne på pande med fedtstof sammen med de soltørrede tomater og soyasovsen. Steg til champignonerne er gyldenbrune.

Bland champignonerne og de soltørrede tomater sammen med quinoaen.

Bland pandekagedejen og rør godt rundt med et piskeris

Kog spinaten. Hæld derefter vandet fra of skyld spinaten godt igennem.

Sauter spinaten på en panden med fedtstof på høj varme. Hæld dejen udover spinaten og sæt varmen på middel. Lad den bage til den øverste overflade er fast, og vend pandekage og lad den bage i 5 til 10 minutter.

Lav dressingen og server den færdige pandekage med fyldet.