Middelhavs-grøntsagssuppe med pasta

Ingredienser

2 squash
1 løg
3 hvidløgsfed
200g grønne bønner
En dåse limabønner
3 store tomater
1 spsk. olivenolie
800 ml grøntsagsbouillon
150 g fuldkornspasta til suppe (jeg har brugt suppehorn)
Italiensk krydderi
Salt og peber

Tilberedning

Skær squashen i tern. Pil løg og hvidløg og skær dem i små tern. Skær eller klip de grønne bønner i mindre stykker

Skold tomaterne med varmt vand i et par sekunder og skær dem i små stykker

Varm olie op i en stor gryde og sauter løg og hvidløg ved middel varme.

Tilsæt tomaterne med grønne bønner, svits i et par minutter og hæld derefter bouillonvandet i. Tilføj pastaen pastaen i og lad det hele simre ved svag varme i cirka 10 minutter, indtil pastaen er færdigkogt.

Tilsæt limabønnerne og squashen og lad dem smide i et par minutter.Tilføj derefter italiensk krydderi, salt og peber og server retten i en dyb tallerken eller skål.