Ingredienser
1 pakke nudler (jeg har brugt fuldkornsnudler, men alle slags kan bruges. 1 pakke røget tofu 2 gulerødder 1 rød peberfrugt 200 g broccoli 100 g shitake-svampe 3 forårsløg 2 fed hvidløg 10 g ingefær 1 spsk. rapsolie 2 spsk. soyasovs 1 spsk. sesamolie ½ tsk. chiliflager eller pulver |
Tilberedning
Start med at hælde kogende vand i en gryde eller skål med nudlerne. Lad dem trække i to minutter.
Skær gulerødder, peberfrugt, broccoli og tofu i tern eller små stykker.
Hæld rapsolie på en pande eller i en vok og steg gulerødder, peberfrugt, broccoli og tofu i fem minutter. Tag dem derefter af panden.
Lav en sovs af soyasovs, sesamolie og chiliflager.
Skær forårsløg, shitake-svampe, hvidløg og ingefær i tern og steg dem i fem minutter på panden
Tilføj nudlerne til panden, sauter dem i par minutter.
Tilføj gulerødder, peberfrugt, broccoli og tofu til panden.
Hæld sovsen over blandingen og sauter til gulerødder og broccoli er møre
Tilbered i en skål eller dyb tallerken