Nudler med tofu og grøntsager

Ingredienser
1 pakke nudler (jeg har brugt fuldkornsnudler, men alle slags kan bruges.
1 pakke røget tofu
2 gulerødder
1 rød peberfrugt
200 g broccoli
100 g shitake-svampe
3 forårsløg
2 fed hvidløg
10 g ingefær
1 spsk. rapsolie
2 spsk. soyasovs
1 spsk. sesamolie
½ tsk. chiliflager eller pulver
Tilberedning

Start med at hælde kogende vand i en gryde eller skål med nudlerne. Lad dem trække i to minutter.

Skær gulerødder, peberfrugt, broccoli og tofu i tern eller små stykker.

Hæld rapsolie på en pande eller i en vok og steg gulerødder, peberfrugt, broccoli og tofu i fem minutter. Tag dem derefter af panden.

Lav en sovs af soyasovs, sesamolie og chiliflager.

Skær forårsløg, shitake-svampe, hvidløg og ingefær i tern og steg dem i fem minutter på panden

Tilføj nudlerne til panden, sauter dem i par minutter.


Tilføj gulerødder, peberfrugt, broccoli og tofu til panden.

Hæld sovsen over blandingen og sauter til gulerødder og broccoli er møre

Tilbered i en skål eller dyb tallerken