Quinoa-gulerodsfrikadeller

Ingredienser

Til 15 frikadeller

500 gram gulerødder
Halvanden deciliter ukogt quinoa
Et løg
Et fed hvidløg
En deciliter havregryn
En deciliter kikærtemel
To teskeer stødt spidskommen
To spiseskeer finthakket persille
Salt og peber

Tilberedning

Kog quinoaen, følg anvisningerne på pakken
Skær løg og hvidløg i tern, og sautér dem i fem minutter på en pande
Bland dem derefter sammen med den færdigkogte quinoa
Skræl gulerødderne, og hak dem i en foodprocessor
Blend quinoa, løg, hvidløg og havregryn sammen med gulerødderne til en fars
Læg derefter blandingen i en skål, og tilføj spidskommen og persille, og rør godt rundt
Hvis farsen er for klæg, så tilføj lidt mere havregryn
Smag til med salt og peber
Tænd ovnen på 200 grader
Form farsen til frikadeller, og læg dem på en bageplade