Ratatouille-gryde med ærtepasta

Ingredienser
Til fire portioner
2 løg
2 fed hvidløg
3 bladselleristænger
3 gulerødder
1 gul peberfrugt
1 squash
3 mellemstore tomater
10 soltørrede tomater
1 dåse hakkede tomater (400 g)
100 ml grøntsagsbouillon2 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamico
Persille
Rosmarin
Salt
Peber
200 g pastaskruer. Jeg har brugt ærtepasta. Da den er proteinkilden i retten, vil jeg anbefale, at man bruger en anden bælgfrugt-pasta til retten.
Tilberedning

Start med at skære grøntsagerne i mindre stykker

Svits løg og hvidløg i olivenolie i en gryde, indtil de er gennemsigtige. Tilsæt selleri og gulerødder og steg i ca. fem minutter. Tilsæt soltørrede tomater og balsamico.

Tilsæt peberfrugt og squash, og steg kort. Tilsæt bouillon. Rør hakkede tomater, rosmarin og hakket persille i. Smag til med salt og peber. Læg låg på og lad det simre i ca. 30 minutter.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Kom til sidst tomaterne i grøntsagsgryden og bring det i kog. Smag til med salt og peber. Dræn pastaen og bland den i gryden. Skru ned for for varmen, og lad retten hvile et par minutter og server. Pynt med persille.