Schupf-nudler med middelhavstwist

Ingredienser

Da jeg bor i Tyskland, har jeg brugt 400 g schupf-nudler i denne ret, men gnocchi kan også bruges
2 pakker pasata
En håndfuld basilikumblade
2 fed hvidløg
1 gul peberfrugt
1 squash
250 g cherry-tomater
Salt og peber
Italiensk krydderblanding
Olivenolie

Tilberedning

Forvarm ovnen til 200 g

Hak alle grøntsagerne

Sauter hakket basilikum og hvidløg med olivenolie på en stegepande. Tilsæt en pakke pasata og lad det simre i 10 minutter.

Hæld sovsen over i et ovnfast fad. Tilføj den anden pakke pasata.

Derefter grøntsagerne, nudlerne/gnocchi og bønnerne.

Krydr med salt, peber og italienske krydderier og rør godt rundt

Bag retten i ovnen i 30 minutter

Server i dyb tallerken og pyt med basilikumblade