Schupfnudler med tofu og sauerkraut

Ingredienser

En pakke schupfnudler
En pakke røget tofu
3 løg
En pakke sauerkraut
Et bundt persille

1 spsk. soyasovs
1 spsk. rapsolie
1 tsk. kommenpulver
Salt og peber

Tilberedning

Skær løgene i strimler og tofuen i tern.

Steg tofuen på en pande, til de har fået farve. Tilføj soyasovsen og sauter i ca. to minutter.

Hæld derefter tofuen over i en skål.

Steg løgene i ca. syv minutter i den samme pande som tofuen.

Hæld løgene i skålen med tofuen.

Steg schupfnudlerne på panden til de er gyldne og lidt sprøde.

Tilføj sauerkrauten til schupfnudlerne og sauter et par minutter.

Tilføj derefter tofu, løg og krydderierne. Sauter det hele i et par minutter.

Server retten i skål og på lidt persille henover. Her er retten serveret sammen med en bønnesalat.