Beans on toast med twist. I stedet for den klassiske med baked beans har jeg brugt sorte bønner. Perfekt til brunch eller bare en mellemmad.
Sorte bønner har en krydret, nøddeagtig smag og er særligt populære i det mexicanske køkken. De er voksagtige og bevarer deres form, når de koges. Sorte bønner indeholder betydelige mængder af calcium, magnesium, jern og kalium. De indeholder meget protein, hat et lavt fedtindhold og mætter hurtigt, hvilket gør bønner til en meget sund og nærende fødevare.
Ingredienser
Et lille rødløg 1 spsk olivenolie En dåse sorte bønner 100 g cherry-tomater 1 spsk tomatpuré 1 tsk sennep 1/2 tsk røget paprikapulver 60 ml vand Salt efter smag Peber efter smag Dit yndlingsbrød |
Tilberedning
Pil og hak løget, varm olien op i en lille gryde, og svits løget i 2 minutter. Tilsæt derefter bønnerne og alle andre ingredienser, rør godt, og lad det simre ved svag til medium varme i cirka 10 minutter. Smag til med salt og peber. Tilsæt eventuelt lidt mere vand. Anret en skive brød på hver tallerken, og top med bønneblandingen. |