Stegt squashsalat med linser

Ingredienser

Til 2 portioner
100 g champignoner
100 g konge-østershatte
1 squash
1 løg
150 g cherrytomater
1 fed hvidløg
100 g brune linser
Olivenolie eller Albaolie
Salt og peber

Tilberedning
Pil løgene og skær dem i skiver. Hak hvidløgene. Vask og halver cherrytomaterne. Vask den friske squash, halver den på langs og skær den derefter i skiver eller i strimler.

Rens konge-østershattene og champignonerne grundigt og skær dem i små stykker.

Kom lidt olivenolie eller Albaolie en pande og svits løgene kort, tilføj derefter konge-østershattene og champignonerne.

Steg igen i cirka 7 minutter, tilsæt derefter tomaterne og squashen og krydr godt med salt og peber.

Kom de stegte grøntsager i en skål, og lad dem derefter stå i køleskabet i mindst 90 minutter. Inden du serverer den kolde salat, blander du linserne i.