Tofusalat

Ingredienser til to portioner

100 g blandet bladsalat
100 g quinoa
En agurk
250 g cocktailtomater
En pakke tofu (jeg kan godt lide at bruge røget tofu)
250 g svampe (Jeg har brugt østershatte, shitakesvampe og champignoner)
rapsolie
Salt og peber
Soyasovs
Hvidløgspulver
Røget paprika

Tilberedning

Kog quinoaen. Når den er færdigkogt, lad den køle af.

Bag cherry-tomaterne i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af.

Skær tofu-blokken i tern, og svampene i skriver

Title for This Block

Steg tofu og svampe med rapsolie på en pande ved høj varme og steg dem. Krydr med soyasovs, hvidløgspulver, røget paprika, salt og peber.Tag tofu og svampe af panden, og lad dem køle af.

Kom salaten i en skål, skær eller riv agurkerne, som du vil. Jeg har brugt en julienne-skræller.

Bland de afkølede quinoa, tofu, svampe og cherry-tomater sammen med salaten og agurkestykkerne i skålen.

Jeg har ikke brugt dressing, da jeg kan lide smagen, som den er, men en olie-eddikedressing vil passe helt fint til.